8.2.2020. 9:00
0
Prognoza vremena za subotu
Jutros je u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne vedro, a u ostatku naše zemlje pretežno oblačno.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica -17; Ivan Sedlo -8; Bugojno, Livno, Sarajevo -4; Jajce -3; Drvar, Gradačac, Tuzla -2; Zenica -1; Bihać, Grude, Sanski Most 1; Široki Brijeg 2; Mostar 3; Neum 4; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 953 hPa, za 9 hPa je viši od normalnog i stagnira.

Danas će u Hercegovini, Krajini i na zapadu Bosne preovladavati sunčano vrijeme. U ostatku zemlje prije podne pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Vjetar slab, veći dio dana, istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 3 do 8, na jugu do 12 °C.

U Sarajevu prije podne pretežno oblačno, a poslije podne pretežno sunčano vrijeme. Dnevna temperatura oko 3 °C.


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.