29.2.2020. 8:49
0
Danas u BiH promjenjivo i nepredvidivo vrijeme
FOTO: Avaz
Danas će u Bosni i Hercegovini prije podne mala do umjerena naoblaka. Po kotlinama u centralnim i istočnim područjima može biti i magle. U drugoj polovini dana se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Krajem dana na području Krajine povremeno će biti i jakih udara juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -1 stepen Celzijusa, na jugu zemlje do 4. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 13 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu veći dio dana sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslije podne naoblačenje. Jutarnja temperatura zraka oko -5°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 8°C.

Prema Hidrometeorološkom zavodu vrijeme će biti promjenjljivo i nepredvidivo. To se u narodnoj meteorologiji uvijek zvalo "babine huke" - dani krajem februara i početkom marta kada u jednom danu doživite četiri godišnja doba. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.