4.3.2020. 8:06
0
Prognoza vremena za srijedu
Jutros je u Bosni bilo oblačno vrijeme sa kišom, na planinama sa snijegom. U Hercegovini umjereno oblačno.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica -4 stupnja, Ivan Sedlo i Livno 1, Sokolac 2, Drvar 3, Bihać, Bugojno, Jajce, Sanski Most i Sarajevo 4, Banja Luka, Gradačac i Široki Brijeg 5, Bijeljina, Doboj, Grude, Mostar, Prijedor, Srebrenica, Stolac, Trebinje, Tuzla i Zenica 6, Zvornik 7, Neum 9 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 932 milibara, za 10 milibara je niži od normalnog i sporo opada.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Padavine se očekuju većinom u Bosni. U nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Hercegovini rijetko može pasti malo kiše. Od večernjih sati postepeno razvedravanje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 10, na jugu zemlje do 14 stupnjeva.

U Sarajevu oblačno. Povremeno će padati slaba kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko 6 stupnjeva.


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.