18.3.2020. 8:07
0
Prognoza vremena za srijedu
Jutros je u sjevernim područjima bilo pretežno oblačno vrijeme. U ostalim djelovima malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica -4 stupnja, Sokolac -3, Bugojno, Grude i Ivan Sedlo 0, Drvar 1, Bijeljina, Jajce, Srebrenica, Stolac i Zenica 2, Sarajevo i Široki Brijeg 3, Sanski Most 4, Bihać 5, Banja Luka, Doboj, Livno, Prijedor i Tuzla 6, Mostar i Trebinje 7, Neum 9, Gradačac 10 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 955 milibara, za 3 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka očekuje se u sjevernim područjima. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Najviša dnevna od 16 do 22 stupnja.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura oko 19 stupnjeva.


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.