24.3.2020. 12:43
0
Općina Ilidža: Otvorene linije 24 sata za one kojima je potrebna pomoć
Općina Ilidža izdvojila je novčana sredstva za kupovinu prehrambenih paketa kao jednu od prvih mjera za pomoć socijalno ugroženim kategorijama stanovništva.

Podjela će se vršiti prema uputama Općine i Savjeta mjesnih zajednica, saopćeno je iz Općine Ilidža.

Također, organizovani su i  volonteri koji će biti na usluzi za građane kojima je potrebna bilo kakva vrsta pomoći, a prvenstveno se misli na bolesne i one u stanju socijalne potrebe.

Dvije telefonske linije Operativnog centra civilne zaštite bit će dostupne 24 sata za sve pozive: 033/ 636-069  i  033/ 775-618.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.