12.4.2020. 9:45
0
U BiH danas pretežno sunčano vrijeme uz prolazno naoblačenje
Na krajnjem sjeverozapadu Bosne jutros je pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim područjima pretežno vedro.

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 0; Bugojno 4; Srebrenica 5; Zenica 6; Ivan Sedlo, Livno, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla, Bijeljina 7; Bihać, Banja Luka, Prijedor 8; Doboj 9; Široki Brijeg 10; Gradačac, Grude 11; Trebinje 12; Mostar 14; Neum 15;

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 950 hPa, za 10 hPa je viši od normalnog i lagano raste.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz prolazno naoblačenje u zapadnim, sjeverozapadnim i centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren, u Hercegovini i na zapadu Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje, uglavnom, istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 18 do 24 °C.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Dnevna temperatura oko 20 °, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 


(FENA) 

BiHVrijeme
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.