4.11.2020. 8:42
0
U BiH danas umjereno do pretežno oblačno
U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni ima magle.


Temperature zraka izmjerene u 07.00 sati: Drvar 3, Livno 4, Bihać 5, Sanski Most 6, Bugojno i Jajce 7, Banja Luka, Bjelašnica, Grude i Široki Brijeg 8, Sarajevo i Zenica 9, Doboj, Ivan-sedlo i Mostar 10, Trebinje i Tuzla 11, Gradačac 12 i Neum 14 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 947Pa, za 3hPa je veći od normalnog i raste.

U BiH danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno može padati slaba kiša. Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, a na jugu BiH do 21 stepen.

U Sarajevu će biti djelomično vedro. U poslijepodnevnim satima moguća je slaba kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko 17 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hdirometeorološkog zavod BiH.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.