30.6.2021. 15:30
0
GRAS sutra započinje prodaju kupona za korisnike gradskog prevoza
Iz GRAS-a obavještavaju korisnike javnog gradskog prevoza da će u četvrtak, 01.jula 2021. godine početi prodaja pretplatnih karata za juli 2021. godine za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračni drug penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

"Obavještavamo učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere koji posjeduju pretplatnu kartu za javni gradski prevoz za mart 2020. godine da je period važenja iste produžen do 31.08.2021. godine" navode iz preduzeća GRAS u Sarajevu. 


Napomena za sve korisnike usluga GRAS-a, je da su aktivna prodajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža: Radnim danima od 01. do 09. jula radit će od 07:00 – 16:30 sati, a  od 12. jula do kraja mjeseca od 07:00 - 15:00 sati.  Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07:00 - 15:00 sati. Sva prodajna mjesta u subotu, 03. jula radit će od 08:00 - 13:30 sati.


"Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili" navodi se u informaciji službe za odnose sa javnošću GRASA-a.


(Amer Mujezinović)



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.