6.8.2021. 20:10
0
Informacija iz GRAS-a o privremenoj obustavi saobraćaja
FOTO: Ilustracija
Obavještavaju se korisnici da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog izvođenja radova na sanaciji saobraćajnice i privremene potpune obustave saobraćaja.
Ovo se odnosi za sva motorna vozila na dijelu ulice Hamdije Kreševljakovića (od spoja sa terminalom Drvenija do raskrsnice sa ulicom Isa-bega Ishakovića) u periodu od 09. - 13. avgusta 2021. godine doći do sljedeće izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza, i to:


Trolejbuske linije koje saobraćaju za Trg Austrije biće preusmjerene na trolejbusku okretnicu Jezero, saopćeno je iz GRAS-ove službe za odnose sa javnošću.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.