24.11.2022. 8:57
0
Izmjena režima gradskog saobraćaja za Dan državnosti BiH
Iz KJKP Gras obavještavaju korisnike da će, povodom obilježavanja Dana državnosti BiH, biti izmijenjen režim javnog gradskog prevoza.

Obavještavamo korisnike da će se 25. novembra javni gradski prevoz odvijati po prazničnoj, odnosno nedjeljnoj šemi rada, saopćili su.

Gradske i prigradske linije Centrotransa, također će, kako su naveli iz ove kompanije, voziti prema prazničnom, odnosno nedjeljnom redu vožnje. Iz KJKP Vodovod i kanalizacija su saopćili da građani sve eventualne kvarove na vodovodnoj mreži mogu prijaviti za vrijeme praznika tokom 24 sata. Za hitne intervencije na kanalizacionoj mreži, kao i u slučaju potrebe za pročepljenjem na kućnim priključcima, operativne ekipe će biti dostupne na 033/203-059 i 033/668-259.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.