17.3.2023. 12:54
0
Kakvom se vikendu možemo nadati: Kolike temperature prognozira Nedim Sladić
Proteklih dana u našoj zemlji vladalo je promjenjivo vrijeme. Bilo je i ugodnih toplih dana, ali i onih ne tako ugodnih sa kišom, pa i sa snijegom.

Ipak, ako je suditi prema prognozi meteorologa Nedima Sladića, za vikend nas ipak očekuje lijepo vrijeme sa nešto višim temperaturama.

- Uživajte u sunčanom i ugodnom martovskom vikendu uz nešto oblaka tokom nedjelje, po mogućnosti uz što manje rada te što više boravka na otvorenom! I da, neka vas ovih jutarnjih -3 ºC ne zavaraju - topao zrak pristiže po visini s jugozapada pa ćemo uskoro tokom dana ponovo biti bliže 20 ºC nego 15 ºC, objavio je Sladić na svom Facebook profilu.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.