18.3.2023. 8:46
0
Objavljena prognoza do srijede: Kakvo nas vrijeme čeka
U BiH će danas biti pretežno sunčano i još toplije vrijeme, uz temperaturu zraka do 17 stepeni Celzijusovih. Ujutro će biti hladno i pretežno vedro uz slab mraz ponegdje, a oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku ponegdje je moguća prolazna magla. Puhat će slab do umjeren vjetar, istočnih smjerova. Jutarnja temperatura zraka iznosit će od minus dva do dva, na jugu do pet, u višim predjelima od minus pet, a dnevna od 11 do 17, u višim predjelima oko osam stepeni. Objavljena je prognoza do srijede.

I sutra će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Prolazno može biti i pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20°C.

U ponedjeljak, 20.03.2023., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša se uglavnom očekuje na zapadu i sjeverozapadu Bosne. U većem dijelu zemlje rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab, u Bosni sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

U utorak, 21.03.2023., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno prije podne. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

U srijedu, 22.03.2023., u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.