19.3.2023. 8:15
0
Stanje na putevima u BiH: Vozači, pazite na bicikliste i motocikliste
FOTO: N1
Na putevima u Bosni i Hercegovini jutros se saobraća nesmetano, uz povoljne uslove za vožnju.

Poboljšanjem vremenskih prilika povećao se broj biciklista i motociklista na saobraćajnicama, posebno u gradskim zonama. Molimo sve učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni i da poštuju saobraćajne propise. Držite odstojanje, i izbjegavajte rizična preticanja. Bicikliste i motocikliste molimo da koriste zaštitnu opremu, savjetuju iz BIHAMK-a.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnom putu Jablanica-Mostar (u Donjoj Jablanici), zatim na ulazu u Stolac (iz smjera Mostara), kao i na raskrsnici Gornja Kalesija-Sapna.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu M-6 (Ljubinje-Trebinje) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Na graničnim pijrelazima zadržavanja su kratkotrajna.

U popodnevnim satima očekuje se pojačana frekvencija saobraćaja, kako na svim važnijim putnim pravcima u zemlji, tako i na većini graničnih prijelaza.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.