10.2.2024. 17:45
0
Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja: Sutra će polovica Sarajeva biti bez vode
- Zbog popravke kvara na glavnom potisnom cjevovodu na Bačevu u nedjelju u većem dijelu grada doći će do smanjenja pritiska ili prekida vodosnabdijevanja, obavještavaju iz KJKP Vodovod i kanalizacija (ViK) d.o.o. Sarajevo.

- Zbog popravke kvara na glavnom potisnom cjevovodu DN 800 u krugu izvorišta Bačevo u nedjelju, 11. februara 2024. godine od 04:00 sata u većem dijelu grada će se isporuka vode vršiti pod smanjenim pritiskom što podrazumijeva da će u pojedinim dijelovima grada na višim kotama i na višim spratovima doći do prekida vodosnabdijevanja, napisali su, te dodali:

- Naselja u kojima će doći do poremećaja i prekida u vodosnabdijevanju su: Mojmilo, Dobrinja, Saraj Polje, Alipašino polje, Čengić Vila, Otoka, Socijalno, Skenderija, Baščaršija, Buća Potok, Briješće, Vitkovac, Sokolje, Zabrđe, Boljakov Potok, Hrasno, Hrasno Brdo, Šanac, Trg Heroja, Švrakino selo, Aneks, Grbavica, Soukbunar, Cicin Han, Bistrik, Hrid i Alifakovac.

Okončanje radova i potpunu normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po završetku radova u večernjim satima.

- Za sve informacije možete se obratiti našem dispečerskom centru na brojeve telefona: 033 210 707 i 033 220 435. Molimo potrošače za razumijevanje i strpljenje dok traje popravak, te podsjećamo da pripreme vodu za potrebe svog domaćinstva, obavijestili su iz KJKP ViK.

 
ViKRadovi
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.