30.4.2024. 13:06
0
JP Sarajevo najavilo popust za Trebevićku žičaru povodom praznika
FOTO: ilustracija
Uprava JP Sarajevo povodom predstojećih praznika donijela je odluku o popustu na cijenu povratne karte za Trebevićku žičaru.

Tako će povodom Međunarodnog praznika rada, cijena povratne karte za Trebevićku žičaru 1. maja iznositi 4 KM. Popust se odnosi na rezidente u BiH i ostvaruje se dobrovoljnim pokazom identifikacionog dokumenta.

Povodom Vaskrsa, 5. maja cijena povratne karte za Trebevićku žičaru iznosit će četiri KM. Popust se odnosi na rezidente u BiH i ostvaruje se dobrovoljnim pokazom identifikacionog dokumenta.

Povodom Đurđevdana, 6. maja cijena povratne karte za Trebevićku žičaru iznisit će 4 KM. Popust se odnosi na rezidente u BiH i ostvaruje se dobrovoljnim pokazom identifikacionog dokumenta.

Iz JP Sarajevo su podsjetili na radno vrijeme 1. i 2. maja ove godine - Trebevićka žičara radi od 9.00 do 19.00 sati, Gradska vijećnica Sarajevo od 9.00 do 17.00 sati, a Bijela tabija od 9.00 do 17.00 sati, saopćeno je iz Sektora marketinga i promocije JP Sarajevo.

(Erna H.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.