8.5.2024. 12:11
0
Bh. meteorolozi upozorili građane na nadolazeću opasnost: U narednim satima stiže promjena
U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Odanašnjoj vremenskoj prognozi oglasio se i BH Meteo. Njihovu prognozu prenosimo u cijelosti:

Današnje nestabilnosti lagano počinju, a u poslijepodnevnim i večernjim satima slijedi glavnina toga.

Dijelove centralne, istočne, sjeverne i sjeveroistočne Bosne u poslijepodnevnim i večernjim satima današnjeg dana očekuju lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom. Olujni sistemi će biti sporopokretni, tako da iznad pojedinih područja mogu istresti veću količinu kiše za kratko vrijeme. Usljed toga postoji opasnost za izbijanje bujičnih poplava.

Danas manje nestabilno u Hercegovini i na jugozapadu Bosne gdje će se većinom zadržati suho vrijeme uz promjenjivu oblačnost.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.