20.10.2015. 18:13
0
Trener Olympiakosa nije želio da sjedi za istim stolom sa Sašom Đorđevićem
Panathinaikos je slavio protiv Olympiakosa u drugom ovosezonskom košarkaškom derbiju, ali je po završetku meča došlo do teških riječi između pomoćnika trenera košarkaša Olympiakosa Milana Tomića i Aleksandra Đorđevića, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Zbog toga je trener Olympiakosa, Ianis Sfaropulous, napustio konferenciju za medije, rekavši da ne želi da sjedi za istim stolom sa Đorđevićem.

"Na kraju meča moj kolega Tomić je bio verbalno napadnut od protivničkog trenera. Ne mogu da sjedim za istim stolom sa nekim ko nema poštovanja. Ne mogu da sjedim sa nekim ko psuje očeve i majke mojih kolega. Zbog toga sam napustio press konferenciju", rekao je Sfaropulous.

Đorđević je imao svoje viđenje događaja.

"Ono što se dogodi na terenu, ostaje na terenu. Ono što se dogodilo nisam ja započeo. Reagovao sam na moj način", rekao je Đorđević.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.