19.4.2016. 9:03
1
Euroliga: CSKA pomeo Crvenu zvezdu
Košarkaši moskovskog CSKA prvi su sudionici završnog turnira Eurolige ove sezone koji će se igrati u Berlinu od 13. do 15. svibnja, oni su u četvrtfinalu izbacili Crvenu zvezdu sa 3-0 u pobjedama.
 Nakon dvije pobjede u Moskvi prošloga tjedna, CSKA je u ponedjeljak bio bolji i u Beogradu sa 78-71 (36-35).

Nando De Colo je sa 20 koševa predvodio CSKA, dok je Quincy Miller sa 15 poena bio najbolji u sastavu Crvene zvezde.

CSKA će na Final Fouru u polufinalu igrati protiv ukupnog pobjednika četvrtfinalnog dvoboja Lokomotiv Kuban - Barcelona.

Treće utakmice četvrtfinala doigravanja preostala tri para igrat će u utorak. Panathinaikos će u Areni ugostiti Laboral Kutxu, Real u Madridu Fenerbahce, a Barcelona će dočekati Lokomotiv Kuban. Laboral Kutxa i Fenerbahce donose prednost od 2-0 u pobjedama, dok je omjer u dvoboju Barcelone i Lokomotiva 1-1.

REZULTATI TREĆIH UTAKMICA,

Ponedjeljak:

Crvena zvezda - CSKA Moskva     71-78

(CSKA je pobijedio sa 3-0)

Utorak:

Panathinaikos - Laboral Kutxa

Real Madrid - Fenerbahce

Barcelona - Lokomotiv Kuban
(Fena)
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.