19.10.2018. 19:27
0
Kakva luda serija zakucavanja: Prvo McGee "preletio" Nurkića, a onda LeBron James napravio vlastiti show zakucavanja
Počela je nova NBA sezona, a ljubitelje najbolje košarke na Planeti najviše zanima kako će ove sezone izgledati LA Lakersi sa LeBronom Jamesom.

Piše: Haris Ahbabović

Lakersi su u svojoj prvoj utakmici poraženi u gostima kod Portlanda u jednoj veoma zanimljivoj utakmici.

LeBron James je bio najbolji kod Lakersa, a meč je obilježila serija zakucavanja na obje strane. Prvo je Javale McGee zakucao preko Jusufa Nurkića, a malo nakon toga James je presjekao napad TrailBlazersa i snažno zakucao.

Potom je u narednom napadu Lillard zakucao na drugoj strani, a onda je LBJ napravio još jedan odličan prodor i ponovo snažno zakucao na oduševljenje publike u Portlandu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.