30.6.2016. 14:14
0
BiH pregazila Dominikansku Republiku, odlične partije Muse i Jankovića
Kadetska reprezentacija BiH okončat će svoj nastup na SP u Španiji među prvih deset selekcija svijeta, nakon što su naši momci danas pregazili ponovo Dominikansku Republiku sa 96:73.

Piše: Haris Ahbabović

Nakon poraza od Australije u osmini finala, naši momci su sinoć lako pobijedili Tajvan, a danas je pala i Dominikanska Republika koju smo već ranije pobijedili u grupi.

Džanan Musa je ubacio 34 poena i dodao 10 skokova. Aljoša Janković je sa 15 poena, 18 skokova i 10 asistencija također pružio sjajnu partiju.

Naši momci će u meču za deveto mjesto igrati protiv pobjednika duela Kina - Finska.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.