19.9.2017. 18:30
0
Juan Carlos Navarro još godinu dana u dresu Barcelone
Legendarni španjolski košarkaš Juan Carlos Navarro (37) potpisao je novi jednogodišnji ugovor s Barcelonom.

Kada završi sezonu Navarro će u dogovoru s klubom moći birati hoće li odigrati još jednu sezonu ili će preuzeti jednu od funkcija u klubu.

 Navarro čak 20 godina igra za Barcu, uz jednu sezonu provedenu u NBA u Memphis Grizzliesima (2007-08).

 S Barcelonom je osvojio dvije Eurolige, te osam naslova španjolskog prvaka. Dva puta je proglašen najboljim košarkašem Europe, a najbolji je strijelac Eurolige svih vremena.

 Velike uspjehe je zabilježio i u dresu španjolske reprezentacije s kojom ima čak 10 medalja. Osvojio je po dva zlata, srebra i bronce na europskim prvenstvima, jedno svjetsko zlato (2006), te dva srebra (2012, 2008) i jednu broncu (2016) na olimpijskim igrama.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.