19.12.2017. 8:36
0
Kobe Bryant otišao u besmrtnike: LA Lakersi "penzionisali" dresove sa brojem 8 i 24
Jedan od najboljih igrača u historiji NBA lige, Kobe Bryant, sinoć je, kako mnogi vole reći, i službeno otišao u besmrtnost.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, povučeni su brojevi sa brojem osam i 24 kada su u pitanju Los Angeles Lakersi. Ceremoniji su prisustvovale brojne NBA legende.

"Ovdje smo da proslavimo najlegendarnijeg čovjeka u historiji LA Lakersa. On nas je proslavio, učinio nas velikim i donio nam je pet NBA naslova", rekao je Magic Johnson.

"Snovi su postali java. Ona vremena kada si ustajao rano da vrijedno radiš, ona vremena kada si do kasno ostajao da radiš, onaj osjećaj kada si penzionisan, ali i dalje želiš da radiš, to je zapravo san. To je putovanje, nije odredište. Hvala vam na podršci, volim vas. Mamba odlazi", rekao je veliki Kobe Bryant.

Koliko, zaista, moraš biti veliki da jedan klub, kao što su LA Lakersi, povuku iz upotrebe oba tvoja broja koja si nosio tokom svoje karijere.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.