13.7.2018. 14:54
0
Ljeto na Hastahani: Još tri dana otvorene prijave za street basket turnir "Pan 3 na 3"
Pan
Pan
Pan
Još svega tri dana otvorene su prijave za street basket turnir „Pan 3 na 3“, koji će se, u okviru manifestacije „Ljeto na Hastahani“, u parku Hastahana u Sarajevu ,održati od 20. do 22. jula 2018. godine.

Najkasnije do nedjelje, 15. jula, sve zainteresovane ekipe mogu se prijaviti direktno kod hostesa u Carlsberg Beer Gardenu ili online, putem pan3na3.pan.ba. Najbolji tim očekuje vrijedna novčana nagrada u iznosu od 1. 500 KM. Tu su još i nagrade za najboljeg šutera trica i za najboljeg u zakucavanju, kao i obilje nagradnih igrica za publiku koja će bodriti svoje favorite.

Prvi sarajevski „Pan 3 na 3“ street basket turnir igrat će se na obnovljenom košarkaškom igralištu parka Hastahana. Obnovu terena podržala je kompanija Carlsberg BH, koja učestalo ulaže u razvoj sporta i sportske infrastrukture u lokalnim zajednicama.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.