13.3.2019. 11:04
0
Nurkić o Brayantu: Psovao mi je na bosanskom jeziku
Bh. košarkaš Jusuf Nurkić dao je intervju za ESPN, a zanimljivu anegdotu ispričao je u vezi s Kobejem Bryantom.

Brayant, jedan od najboljih košarkaša u historiji, jednom prilikom je opsovao na našem jeziku.

- On je izvodio slobodna bacanja, cijelu noć ih je samo pucao. A onda mi je izgovorio riječ na mom jeziku. Prvi put mi se učinilo da nisam dobro čuo. Zatim je opet izvodio slobodna bacanja i izgovorio isto. To je bila psovka na mom jeziku. Međutim, poslije sam shvatio da se Brajant trudi znati ponešto o svakom igraču protiv kojeg igra i tako ga ometati - rekao je Nurkić.

Nurkić je dodao kako je igranje protiv Brayanta bilo ostvarenje sna, jer je slavni košarkaš bio uzor u mladosti našem igraču, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.