27.3.2019. 8:19
4
Oglasio se Zoran Kesić nakon povrede Jusufa Nurkića: Sve velike zvijezde, kolosi sporta, a govno do govnet
Popularni televizijski voditelj iz Srbije, koji je omiljen i u Bosni i Hercegovini Zoran Kesić, na svom Facebook profilu komentirao je povredu našeg NBA košarkaša Jusufa Nurkića.

Podsjetimo, Nurkić je teže povrijeđen pred kraj produžetka u meču njegovog Portlanda i Brooklyna, kada je prilikom doskoka slomio lijevu nogu ispod potkoljenice.

Naravno, ova vijest se brzo raširila svijetom, pa su je komentirali brojni od francuskog nogometaša Thierry Henryja do najvećih svjetskih NBA zvijezda i timova.

Situaciju je komentirao i Kesić, koji je akcent u svom komentaru dao na dešavanja oko našeg košarkaša nakon što se Nurkić našao na podu sa bolnom grimasom na licu.

- Jedna od najgorih stvari koje ćete vidjeti danas... Zapravo nije ova užasna povreda Jusufa Nurkića. Dešavalo se i dešavaće se. Ali meni je zastrašujuća reakcija igrača obje ekipe. Kad skapiraju da se Jusuf ozbiljno i grozno skenjao, šta rade? Beže! Da ne gledaju. Raziđoše se svi od njega. Jebiga, gadno je...uhhh...pu,pu,pu pomjeri se s mesta.

Je lilom noge prelazna bolest? Pa ne diraj mu nogu dok ne dođu ljekari, ali pridrži mu glavu, utješi ga, pomazi ga..on se sad plaši sigurno mnogo više od tebe. Govna jedna! I sudija koji ga preskače i zakači ga po povrijeđenoj nozi, ne osvrnuvši se. Sve velike zvijezde, kolosi sporta, a govno do govneta“, napisao je sjajni Kesić u svom komentaru koji je objavio na Facebooku.


(Admir Oručević)

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.