13.9.2019. 9:54
1
Šta je Gregg Popovich rekao Saletu Đorđeviću što je nasmijalo sve: Mi smo gomila je***** gubitnika
Košarkaška selekcija Srbije pobijedila je reprezentaciju SAD-a na Mundobasketu u Kini, te će Srbija sada igrati duel za peto mjesto sa Česima.

Piše: Haris Ahbabović

Sa druge strane, Amerikanci su napravili užasan rezultat na ovom SP. Iako tu nisu stigle najveće NBA zvijezde, Gregg Popovich je i dalje imao pristojan tim, koji je svakako pred početak turnira važio za prvog favorita.

Amerikanci će na kraju igrati meč tek za sedmo mjesto sa Poljacima.

Novinari su upitali Sašu Đorđevića šta mu je Gregg Popovich rekao na kraju utakmice, a Sale se nasmijao i samo je rekao da je "čovjek bio upravu", a onda je nastavio.

"Lijepo je rekao čovjek i upravu je. Mi smo gomila je***** gubitnika", rekao je Đorđević, a onda se počeo smijati. 

"Upravu je čovjek. Trebali smo da igramo za nešto, a vidi za šta igramo sada. To je neka prijateljska priča između nas, ali tačna i iskrena", rekao je selektor Srbije.

Video: Alo.rs / YouTube

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.