6.10.2019. 15:46
0
Munja pogodila avion u kojem su bili Divac i Stojaković
Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je letio iz Indije ka prijestonici Engleske pogodila je munja, prenosi ESPN.
U avionu su se nalazili Vlade Divac, Predrag Stojaković i ostali članovi uprave Kingsa, kao i predstavnici medija, ali ne i košarkaši Sakramenta Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Kako prenose Novosti, na sreću je sve prošlo u redu, avion je sletio i Kingsi su se potom zaputili za Sjedinjene Američke Države, prenose Novosti. 

Podsjetimo, Sakramento je bio na turneji u Indiji gdje su igrali dvije pripremne utakmice protiv Indijane i obje izgubili.

NBA sezona kreće 23. oktobra, a Kingsi dan kasnije igraju protiv Finiksa.


(Lejla Trle)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.