3.2.2020. 17:24
0
Opet se povrijedio Kyrie Irving: Pogledajte kako je Irving povrijedio koljeno
Američki košarkaš Kyrie Irving će biti van terena najmanje sedam dana zbog istegnuća ligamenata desnog koljena.

Zvijezda Brooklyn Netsa se povrijedila u toku subotnjeg meča protiv Washington Wizardsa, kada u borbi za loptu s protivničkim igračem Bradleyem Bealom iskrenuo koljeno prilikom pada na parket, javlja AP.

Netsi su bez svog najboljeg igrača u ovoj sezoni izgubili sa 113:107. Irving je noć prije imao najbolji učinak u ovoj sezoni NBA lige kada je postigao 54 poena u pobjedi svog tima protiv Chicago Bullsa.   

Medicinski tim Nesta će razmotriti stanje Irvingove povrede za sedam dana i tada će donijeti odluku kada će se košarkaš vratiti na terene. Sigurno je da će propustiti domeće mečeve protiv Phoenix Sunsa i Golden State Warriorsa, te gostujući protiv Toronto Raptorsa.

Irving je propustio 26 utakmica u svojoj prvoj sezoni kao član Brooklyna zbog povrede ramena.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.