21.8.2020. 19:47
0
Čak 10 košarkaša Širokog Brijega pozitivno na koronavirus
Hrvatski košarkaški klub Široki priopćio je u petak da je čak deset košarkaša tog kluba covid-pozitivno.

"Dio pozitivnih igrača ima blaže simptome i dobro se osjeća, dok su ostali bez ikakvih simptoma. U novonastaloj situaciji klub je u dogovoru s epidemiološkom službom ŽZH odlučio da svi testirani članovi HKK Široki budu u samoizolaciji", priopćio je Široki.

"Za vrijeme trajanja ovih mjera naš klub je obustavio sve aktivnosti. Prolongiran je i početak priprema omladinskog pogona, a dvorana i prateće prostorije su sve temeljito dezinficirane", izjavio je predsjednik kluba Igor Jelčić, koji je i sam uspješno prebolio covid-19 te je na posljednjem testiranju bio negativan.

Klub je u stalnom kontaktu s epidemiološkom službom i sukladno njihovim preporukama, ukoliko bude sve u redu, treninzi će se nastaviti 29. kolovoza, dodaje se u priopćenju.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.