25.8.2020. 12:20
0
Dvojica košarkaša i trenera Cibone pozitivni na koronavirus
Dvojica košarkaša i trenera hrvatskog prvaka Cibone bili su pozitivni na covid-19, priopćili su u utorak iz zagrebačkog kluba.

"Svi koji su osjetili simptome odmah su o tome obavijestili epidemiološku službu te su podvrgnuti testiranju. Kako su nalazi vraćeni pozitivni, danas se idu testirati svi igrači, stručni stožer i djelatnici kluba", priopćili su iz Cibone.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Cibona nije objavila identitet zaraženih osoba.

Cibona je prije tri dana igrala pripremnu utakmicu protiv Dubrave, a prije tjedan dana je gostovala u Bosni i Hercegovini, odigravši u Laktašima dvoboj s Igokeom.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.