24.9.2020. 10:28
0
Herro rekordom karijere doveo Heat nadomak velikog finala
Košarkaši Miami Heat poveli su s 3-1 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige protiv Boston Celtics i došli nadomak velikog finala.

Slavio je tim Erika Spoelstra u četvrtoj utakmici rezultatom 112:109 uz fantastičnu partiju Tyler Herro, koji je postigao 37 poena, što mu je rekord karijere.

Pratili su ga Jimmy Butler s 24, Goran Dragič s 20 i Bam Adebayo s 20 koševa i 12 skokova.

Kod Seltiksa je najbolji bio Jayson Tatum s 28 poena, Jaylen Brown je postigao 21, a Kemba Walker 20 koševa.

Što se samog toka susreta tiče, Hit je vodio skoro cijelo vrijeme. Na poluvrijeme je otišao na +6, a maksimalnu prednost ostvario je u trećoj četvrtini, kada je u jednom trenutku imao +12.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.