27.9.2020. 8:44
0
Denverov san o NBA prstenu završen: LeBron odveo Lakerse u finale nakon 10 godina
Denverov san o NBA prstenu je završen! I to nakon ubjedljivog poraza od Los Angeles Lakersa u finalnoj seriji Zapadne NBA Konferencije.

Ovaj posljednji peti meč Lejkersi su dobili lakše nego što se očekivalo, 117:107, prošli su u finale NBA lige poslije 10 godina. Denverova igra bila je loša i nedovoljna da se sruše James LeBron i ekipa. 

Prednost koja je cijelu utakmicu vagala od tri do deset poena, a završni udarac Nagetsima zadao je Lebron koji je vezao sedam poena dvije minute prije kraja za 115:103.


James je meč završio sa 38 poena, 16 skokova i 10 asistencija, a pratio ga je Anthony Davis sa 27 poena. Green i Caruso su imali po 11 u redovima Lakersa.

Nikola Jokić je meč završio sa 20 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je isto toliko ubacio i Grant koji je dodao devet skokova. Murray je imao 19 poena i osam asistencija, Millsap je imao 13, a Morris i Porter su dodali po 10.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.