12.10.2020. 20:09
0
Jusuf Nurkić družio se s Dinom Merlinom i poklonio mu dres
Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić danas se družio sa svojim omiljenim muzičarem Dinom Merlinom. Popularni Juka je često na treninzima i utakmicama Portland Trail Blazersa za svoju muzičku podlogu birao Merlinove numere, se danas je muzičkoj zvijezdi poklonio dres.

- Furaj mali sam sredinom... Furaj mali tom dolinom, Bog te čuva, ti pazi ljude... Pa šta bude neka bude...Sad si mali tu na raskršću... Svi su pametni, svi šapuću... Ti ne vjeruj nikome na riječ, svaki korak sam moras preć... - objavio je Nurkić dio Merlinovig hita ispod njihove zajedničke fotografije na Instagramu.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.