1.3.2021. 21:37
0
Bh. košarkaš ponovo pokazao veliko srce i donirao 100 tona hrane
Jusuf Nurkić je u protekloj godini donirao maske u vrijednosti na desetine hiljada dolara, a jednoj porodici kupio je kuću, navode iz "Pomozi.ba".
Putem društvenih mreža iz "Pomozi.ba" objavili su danas da će bh. košarkaš Jusuf Nurkić donirati  100 tona hrane, te podsjetili da je Nurkić u jeku pandemije prošle godine donirao 120 tona prehrambenih artikala,  prenio je Avaz.

- Pored toga, Jusuf je u protekloj godini donirao maske u vrijednosti na desetine hiljada dolara, a jednoj porodici kupio je kuću. Ovdje navodimo samo stvari koje su realizovane posredstvom Pomozi.ba i to stvari za koje smo mi zamolili da objavimo, a tu je još mnogo toga što je Jusuf uradio i konstantno radi za naše ljude, a što ne želi da se objavljuje.

- Kada nije u Americi, Jusuf boravi na dvije adrese, jednoj u Bosni i drugoj u Hrvatskoj, te mu je želja bila da ovaj put pored ljudi u BiH pomogne i socijalno ugrožene ljude na području Republike Hrvatske, a mi ćemo se potruditi da hrana stigne do onih kojima je najpotrebnija - naglašeno je u objavi.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.