7.9.2022. 16:36
0
Jusuf Nurkić se pita: Da li FIBA želi BiH u drugom krugu?
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Litvanije rezultatom 70:87 u posljednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva i s dvije pobjede i tri poraza završila je nastup na turniru.

Zmajevi su osvojili peto mjesto u grupi B i šteta je što nismo iskoristili činjenicu da smo u Kelnu srušili evropskog prvaka - Sloveniju.

- Čestitam Litvaniji na pobjedi. Malo mi je žao kako smo imali poštovanje irespekt u ovih par utakmica. Mislim da smo zaslužili malo više. Neću se žaliti na sudije, imali smo svoje šanse u ove dvije utakmice, ali nismo prošli. Momcima čestitam i uradili smo najbolje što smo mogli - kazao je Jusuf Nurkić za SportKlub, dodavši:

- Nisam razočaran s obzirom kakva je situacija kod nas. Pokušali smo dati sve od sebe, ali nemam šta zamjeriti, ni sebi, ni igračima, ni selektoru... Možda nije sve sportska sreća. Možda FIBA ne želi BiH u drugom krugu. Idemo dalje - kazao je Nurkić.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.