25.12.2022. 20:46
0
Ekipa za koju Dodik navija savladala Igokeu: U domaćinskoj atmosferi Partizan u Laktašima stigao do nove pobjede
Košarkaši Partizana su u uzbudljivom meču u Laktašima savladali ekipu Igokee rezultatom 85:96 u okviru 12. kola ABA lige.

Ovaj meč su gosti iz Beograda bili kao na domaćem terenu obzirom na ispunjene tribine, koje su dominantno podržavale goste.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, čini se u ovom meču nije mogao biti na gubitku. Iako je izgubila ekipa Igokee, čiji je generalni menadžer sin predsjednika RS Igor Dodik, pobjedu je ostvarila ekipa za koju on inače navija.

Kraford i Đorđević su kod bosanskohercegovačkog predstavnika u regionalnom takmičenju bili najbolji. Kraford je ubacio 26 poena, a Đorđević 22. Kod Partizana Džejms Naneli i Kevin Panter su ubacili po 18 poena, dok je Matijas Lesor dodao 14.

Nakon ovog meča Partizan je na omjeru 10-2, a Igokea na 5-7.

Inače ovaj meč je Milorad Dodik pratio iz prvog reda i to u društvu predsjednika Narodne skupštine RS Nenada Stevandića.

- Odlična atmosfera na košarkaškom duelu Igokee i Partizana - napisao je kratko Dodik uz fotografije s utakmice.


(Admir O.)

RSDodik
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.