5.6.2018. 17:09
0
Najboljih pet Kuh poh recepata iz mjeseca maja
Ako ste kojim slučajem propustili neke od recepata što su tokom mjeseca maja pripremili u kuhinji Kuh poha, donosimo vam top pet jela koja su pokupila najviše pregleda.
I ovoga puta vjernim pratiocima Kuh poh kuhinje najviše pažnje privukla su jela od piletine i kolači.

Na petom mjestu se nalazi Punjena pogača, koja je pravi dokaz da se sa tijestom mogu prava mala čuda napraviti. 

Četvrtu poziciju je zauzela Bogata musaka u koju je Žarko Marić stavio samo probrane namirnice koje su se posložile u idealnu kombinaciju.

Treće mjesto je zauzelo jedno od dva jela s piletinom. Pilence u gljivama je pobralo veliki broj vaših simpatija, ali to mu je bilo dovoljno tek za bronzu ;)

Drugo jelo od piletine, Pileće pitice su se dokopale srebra, a ako ste propustili ovaj recept, topla preporuka je da kliknete na link i podsjetite se na ovu malu kulinarsku majstoriju.

I na kraju, baš kao šlag na tortu, stigao nam je jedan kolač koji je zvijezda mjeseca maja sa najvećim brojem pregleda. Riječ je o poslastici zvanoj Crni biskvit, bijela krema koja je nas je očarala najprije svojom jednostavnošću, a potom i savršenom kombinacijom mekanog biskvita i glatke kreme.

KuhPoh pratite i na  facebookuyoutubeutwitteru, te instagramu.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.