2.7.2018. 11:29
0
Lubenccino
Stigle su prve domaće lubenice, pa je vrijeme za jedan super zdravi sokić u kojem glavnu riječ upravo ima ovo voće koje je, ako se botaničare pita, zapravo povrće ;)
Sastojci:

2 kriške lubenice 
2 manja krastavca 
stabljika celera
1 jabuka 

Osim svježih namirnica, za ovaj recept je vrlo bitno da imate dobar sokovnik. Žarko Marić je koristio Tefal sokovnik XXL ZN655H, koji je opremljen izuzetno velikim otvorom za punjenje, što znači da ne morate rezati sastojke.

Lubenicu odvojite od kore pa ubacite u sokovnik, pa dodajte jabuku koju ne trebate guliti. Zatim, ubacite oguljene krastavce i stabljiku celera.

Dobit ćete savršeno iscijeđen sok koji po želji možete zasladiti s malo meda. Živjeli!

KuhPoh pratite i na  facebookuyoutubeutwitteru, te instagramu.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.