13.8.2018. 15:30
1
Jugoslovensko auto kao turistička atrakcija: Iako je jako toplo, a u autu nema klime, ljudi vole da se provozaju
Edin Ogrešević je oduvijek volio pokazivati čari Sarajeva, poznatije i manje poznate lokacije i ostale znamenitosti grada.

Za Source.ba portal govorio je o tome kako se našao u ulozi turističkog vodiča, šta je želio promijeniti i u čemu je pronašao inspiraciju.

Prije nekoliko godina dobio je i licencu za turističkog vodiča, osnovao agenciju Meet Bosnia Travel i uveo neke interesantne poglede na grad. 

Gostima nije želio pružiti tipični obilazak grada, već se odlučio da im omogući putovanje kroz prošlost i koja će više govoriti o periodu komunizma pa se i rodila ideja o "Yugoslav Classic Car Tour", a o kakvoj turi je tačno riječ možete pogledati u našem videu.




Novinar: Lejla Trle

Snimatelj i montažer: Almir Biber


1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.