22.11.2015. 8:27
0
Riješite se tamnih krugova oko očiju zbog kojih izgledate starije
Brojne žene imaju problema sa tamnim krugovima koji se ponekad pojavljuju oko očiju.

Piše: Haris Ahbabović

Ovo čini da izgledate starije, a to je nešto što svakako želite da izbjegnete, zato je važno da znate koji su najčešći uzroci ovoj pojavi i kako možete da se izborite sa tim, savjetuje Kurir.

Tačno da je nedostatak sna jedan od razloga, bilo zbog nespavanja zbog posla ili učenja, ili zbog stresa. Nedovoljno unošenje vode u organizam je također faktor, jer onda koža nije dovoljno hidrirana. Zato, uz pravi tretman i dobro odabran proizvod možete izgledati svježije, mlađe i da značajno umanjite problem.

Uvijek pročitajte sastojke i ako ste u mogućnosti, na internetu pronađite komentare korisnica o proizvodu za koji ste se odlučile. Najkvalitetniji sastojci su oni prirodni, koenzim Q10, kofein, titanijum dioksid i glicerin su sjajni elemanti koji će vam pomoći. Bez obzira na cijenu i proizvođača, neki proizvodi vam jednostavno neće odgovarati, zato je najbolje da prvo tražite tester i nekoliko puta nanesete kremu radi probe. 

Ovo neće dati potpuni rezultat, kako će za prave efekte trebati više vremena, ali će vam bar dati predstavu o tome kako vaša koža reaguje na kremu, kako je upija i da li je njen izgled bar malo poboljšan. Jedno od rješenja su i tonirani proizvodi koji, pored kozmetičkog daju i momentalan estetski efekat i deluju kao korektor i rješenje u isto vrijeme.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.