12.8.2016. 22:40
0
Obogatite svoju kupku uz pomoć ovih stvari iz kuhinje
Imali ste naporan dan i treba vam opuštanje? Trk u kuhinju po ove stvari, pa u kupatilo.

Limun
Svježe iscijeđeni sok limuna odličan je za energetsku, osvježavajuću kupku. Koža će zablistati, a ti ćeš se razbuditi.

Cimet
Aromatična kupka od cimeta posebno godi u zimskim danima. U vodu možeš da dodaš štapiće cimeta, ali i cimet u prahu, svezan u gazu.

Mlijeko
Mlijeko je bogato vitaminima i mineralima pa se od davnih dana dodaje u vodu za kupanje. Ako želiš da svojoj koži vratiš mekoću, šoljlicu mlijeka spiaj u vodu za kupanje.

Zeleni čaj
Anti -age kupku jeftino i brzo možeš da napraviš uz 4 do 5 kesica zelenog čaja. Kad napuniš kadu, ubaci kedice i pusti da stoje 10 - 12 minuta. Po potrebi sipaj još malo vruće vode (ako se kupka rashladila) i uživaj.

Maslinovo ulje
U vodu za kupanje ubaci 5 kašika maslinovog ulja. Koža će ti satima biti meka, glatka i blistava i mirisaće nevjerovatno.


(Anesa Agović / CDM)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.