25.11.2016. 15:00
0
Šokirat ćete se iznosom: Koliko žene doista troše na šminku?
Pripadnice ljepšeg spola vole odjeću, torbice, cipelice, ali i make-up... Prelijepa sjenila, ruževi i sjajila, kao da dozivaju naša imena s polica. A tu su i proizvodi bez kojih jednostavno ne možemo - puder, korektor, maskara...

Priznajemo, krive smo!

Malo po malo, kupujemo sve. Kupujemo i nekoliko različitih pudera i maskara, za svaku životnu priliku, što itekako osiromašuje naš bankovni račun. No, jeste li ikada razmislili o točnom iznosu koji trošite na make-up proizvode?
 
Odgovor je vrlo vjerojatno ne, no isti podatak će vam otkriti jedno nedavno istraživanje, koje je proveo poznati britanski trgovački lanac Superdrug.
 
Rezultati su tako pokazali kako prosječna žena na šminku potroši 332,06 eura godišnje, što zapravo ne zvuči tako strašno, dok ne krenete dalje s matematikom.
 
Gledano od 18. do 82. godine, prosječna žena tijekom života potroši 21,451,03 eura na proizvode za uljepšavanje. A kad se sjetite kako žene počinju kupovati iste i puno prije 18. rođendana...
 
A ako volite ekskluzivniju šminku, ove brojke su puno veće. Sad zamislite što ste sve mogle kupiti umjesto toga...


(Index.hr)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.