12.1.2017. 18:08
0
Imala je 120 kilograma: Danas je BOMBA, a sve u inat ljubomornom dečku
Biti sa nekim to znači prvenstveno ljubav, poštovanje, povjerenje, prihvatanje svih mana partnera ali i pružanje podrške za ideju, ma koliko luda bila.

Situacija u kojoj se našla Kristina Karter je primjer veze kakvu niko od vas nikada sebi ne treba da dozvoli.

Bila je teška 120 kilograma, pa je odlučila da smrša. Kada je odluku saopštila svom dečku, nimalo je nije podržao. Zapravo, plašio se da, ako Kristina smrša, postaće privlačnija drugim muškarcima, a to mu nikako nije išlo u prilog.

Ona nije marila za njegove riječi, odlučila je da skine kilograme. I krenula je. Svakodnevno vježbanje i držanje dijeta, doveli su je do gubljenja čak 45 kilograma.

On je sve više postajao posesivan i počeo ju je kontrolisati svaki sekund, što ju je navelo da raskine.

Ostavila ga je jer, kako kaže, njen novi način života je vezan i za odbacivanje svih negativnih stvari, a ne samo gubljenje kilograma.



(Kurir/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.