1.11.2019. 13:58
0
Jack Barbershop donosi iznenađenje
Želeći podići svijest o važnosti movembera, globalnog svjetskog pokreta čiji je cilj skrenuti pažnju na važnosti preventive kada je zdravlje muškaraca u pitanju, Jack Daniel's i ove godine organizira besplatan Barber Shop na dobro poznatoj lokaciji "Kod Brke" u Banja Luci.

Tradicionalni Barber Shop će u mjesecu novembru posjetiocima nuditi besplatno šišanje i uređivanje brade. A zna se da pravi gentlemeni uvijek brinu i o damama, pa će tako Jack's Barber Shop damama ponuditi besplatno šminkanje. Pored ovih tretmana, posjetioci i posjetiteljice Barber Shopa moći će uživati i u okusima najpoznatijih koktela s Jack Daniel'som.

Barbershop je od svojih početaka bio mjesto okupljanja stanovnika grada, gdje se nerijetko raspravljao o važnim temama, sklapali poslovi i vodili važni razgovori. Jack's Barber Shop, koji će biti aktivan svakog četvrtka,petka i subote u toku mjeseca novembra, ima za cilj podržati svjetski pokret movember i ukazati na važnost prevencije kada je zdravlje u pitanju.

Pored Barber Shopa, Jack Daniel's je za kraj spremio i jedno specijalo iznenađenje za ljubitelje viskija :"Još uvijek ne možemo otkriti o čemu se radi, ali možemo potvrditi da će se ljubiteljima viskija izuzetno dopasti. Ukoliko budete jedan od posjetilaca Jack's Barber Shopa krajem mjeseca i budete imali sreće, prisustvovati ćete jednom veoma zabavnom eventu" otkrili su nam iz Jack Daniel'sa.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.