24.12.2023. 21:35
0
Atraktivna brazilska odbojkašica se slikala za “Playboy“ i ostvarila san: Njene fotografije oduševile fanove
Brazilska odbojkašica Key Alves je ponovo zapalila javnost svojom pojavom. Kako je sama istakla, uspjela je da ostvari san tako što se slikala za Playboy.

Ona je imala veliku želju da postane Playboy zečica i to je na kraju uspjela da ostvari.

Sportistkinja i Playboy su ovu vijest potvrdili putem objave na društvenim mrežama, a Brazilka je ostavila i oduševljenu poruku.

“Kada sam odrasla, rad s Playboyjem činio se kao vrlo daleki, željeni cilj za ljude odakle dolazim. Ali oduvijek je to bio moj san, pa sam naporno radila i uspjela. Imala sam jaku radnu etiku i osjećam da će 2024. biti moja godina. Hvala svima uključenima, veoma sam sretna i uzbuđena što sam dio Playboy tima, predstavit ću naš Brazil veoma dobro u svijetu“.



(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.