15.9.2017. 17:06
17
Arijana Memić za Source: Alisa Mutap me prijavila da huškam narod da joj se zavrne šija
Ubistvo Dženana Memića slučaj je koji potresa cijelu Bosnu i Herrcegovinu, a danas, nakon tačno godinu dana i sedam mjeseci u Tužilaštvo Kantona Sarajevo pozvana je Arijana Memić, sestra Dženana Memića kao osumnjičena.

Arijana se sumnjiči da je prijetila Alisi Mutap putem društvene mreže Facebook, a sa njom su osumnjičeni i efendija Asad Fočo, Arijanina drugarica Nejra i još dvije NN osobe. 

Svi oni su osumnjičeni da su u periodu od 15. februara 2016. gdine slali Alisi Mutap prijeteće poruke i ugrozili njenu sigurnost.

Razgovarali smo sa Arijanom Mamić i Murizom Memić o ovom slučaju, pa pogledajte u videu šta su nam rekli.

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

17
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.