24.10.2017. 13:01
0
"Svjedokinja je potvrdila da je na nju vršen pritisak, da su maltretirali nju i njenu djecu i da je njen muž pretučen u policiji više puta"
Nastavak suđenja Ljubi i Bekriji Seferoviću u slučaju smrti Dženana Memića održan je u Kantonalnom sudu u Sarajevu.

Pred sudom je svjedočila Ljubina supruga Vasvija Sejdović koja se na današnjem ročištu nije držala svog prvobitnog iskaza, kazavši da je kombi udario u neku metalnu kantu, a da ni na kakve pješake nisu naišli osim onih pješaka koje su vidjeli negdje u Velikoj aleji.

Osim toga, kazala je da su Ljubu Seferovića dva dana tukli i da su bili pod prisilom kako bi postupili onako kako su postupili.

Advokat porodice Memić, Ifet Feraget rekao je za Source da je ročeište proteklo u skladu sa zakonom.

"Svjedokinja je potvrdila da je na nju vršen pritisak, ona je potvrdila da pješaka nije bilo na licu mjesta, dala iskaz da su maltretirali nju i njenu djecu u policiji i da je njen muž pretučen u policiji više puta", rekao nam je Ifet Feraget.

Cijeli razgovor sa Ifetom Feragetom, advokatom porodice Memić pogledajte u priloženom videu.

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.