2.4.2016. 19:15
0
Da li ste znali da postoji smartphone koji je neuništiv?!
Xiaomi Mi 5 Pro je zadnja verzija vodeće serije kineskog proizvođača pametnih telefona.

Ova verzija ima nekoliko značajnih razlike od svojih prethodnika, uključujući i 1 GB više RAM-a i znatno više interne memorije - 128 GB u odnosu na 64 GB i 32 GB mode. Ali, najiščekivanija karakteristika Mi 5 Pro je 3D keramička  pozadina.

Da li Mi 5 Pro vrijedi dodatnih US $ 75, koliko će navodno koštati u odnosu na verziju od 64 GB? Za većinu od nas, to zavisi od keramičke pozadina i da li je zaista otporna. Da, ima dvostruko više interne memorije i 1 GB više RAM-a je odlična stvar, ali ako okvir ne čini nikakvu razliku, onda možda dodatnua cijena se i ne isplati.

Iz tog razloga proizvođači su bili primorani da testiraju kako se uređaj drži naspram različitih opterećenja, radi procjene da li može da izdrži maksimalno opterećenje i da li vrijedi dodatni novac. Iz videa se može zaključiti da je Mi 5 Pro poprilično otporan, a na šta je sve otporan, možete vidjeti u prilogu.

(Anesa Agović)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.