3.5.2016. 19:24
0
Uz pomoć ove aplikacije možete saznati ko vas je izbrisao iz prijatelja na Facebooku
Ako vas je ikad zanimalo zašto broj vaših prijatelja na Facebooku ponekad opadne, sada postoji mogućnost da saznate ko vas je tačno izbrisao s liste prijatelja.

Ne radi se o nekakvom triku unutar Facebooka nego o vanjskoj, besplatnoj, aplikaciji koja se zove 'Who Unfrieded Me'.

Korištenje ovog alata je vrlo jednostavno. Samo ga skinite na s AppStorea ili Google Playa. Nakon instalacije potrebno se logirati svojim Facebook računom i pristupnim podacima.

U vrlo jednostavnom izborniku prvo neće pisati ništa, ali čim vas neko skine s liste prijatelja dobit ćete obavijest koja će vas na to upozoriti, piše N1.

Ukoliko vas ta osoba kasnije vrati na popis svojih prijatelja, aplikacija će vas o tome također obavijestiti.

 
Anesa Agović
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.