6.9.2016. 18:01
0
iPhone je jedan od najgorih telefona
Appleov iPhone jedan je od najpopularnijih i najmodernijih mobitela na svijetu, no, kad se radi o pozivima, čini se kako je puno lošiji i od mnogo jeftinijih uređaja, piše britanski Metro.

Pritom, novi i skupi iPhoneovi su uvjerljivo među najgorima po tom pitanju - iPhone 6s, iPhone 6 i iPhone 5SE tako su zabilježili najgore rezultate kvalitete signala u ispitivanju koje je obuhvatilo 26 smartphoneova, a koje su provele vlasti nadležne za telekomunikacije u Skandinaviji.

Usto, otkriveno je kako iPhoneovi bilježe nešto bolje rezultate kada ih se drži u desnoj ruci, no i iPhone 6S i iPhone 5SE su i dalje među 5 mobitela s najgorim signalom.

Mobiteli koji su pokazali najbolje rezultate u istraživanju su, mnogo jeftiniji, Samsung J1, Samsung S5 Mini i HTC Desire 626. 

Profesor Gert Frølund Pedersen, s danskog Sveučilišta Aalborg, kazao je kako je "Apple imao problema" te kako je očigledno da "i dalje ima probleme".

"Također, istraživanje pokazuje i kako su problemi veći kod njihovih najnovijih mobitela, što je nevjerojatno", kazao je Frølund Pedersen, piše Index.


(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.